בפתח החוברת – מרדכי מלען
הקשר בין המלטות קשות ותמותת ולדות בהמלטה ראשונה לבין רוחב וזוית האגן – א. עזרא, ד. בףעוזיאל, ג. ברק
איתור גנים של בקר ושילובם באומדני הורשה של פרים – מרון, א. פלדמסר, א. תגה ד. קליגר, מ. גוליק, א. עזרא, י. ולר
המשך מיפוי גנים המשפיעים על ייצור חלב וחלבון – א. ליפקין, ג. חוטורצקיה, ל. צ׳ורזינה, ג. גרוזמן, א. עזרא
שינוי אורך התחלובה כאמצעי ממשק – פוטנציאל וסיכונים – ע. ברמן
שימור סורגום מספוא בעל להזנת פרות גבוהות תנובה – ג. אשבל, צ. וינברג, י.ח./ט. קיפניס, י. ברוקנטל
הכללת החידק Lactobacillus buchneri בתרבית לתחמיצים והשפעתה על תחמיצי חיטה וסורגום – צ. וינברג, ג׳. סאקאטש, ג. אשבל, י. חן
השפעת הרכב המנה וסטטוס של זקיקים על רמת האינסולין בזקיקים של פרות גבוהות תנובה – י. לנדאו, ר. בראב־טל, מ. קאים, א. בור, י. ברוקנטל
אבץ אורגני – המיתוס – ד. דרורי
ייצור בשר בקר מועשר בחומצות שומן רב־אל־רוויות – צ. הולצר, י. אהרוני, א. ברוש, א. אורלב, ד. סקלן
הפולמוס סביב מזון מהונדס גנטית – תירגום מאמרו של ג׳ון הודגיס
סיכום מחקרי 2000
חקר ומעש 22, מרץ 2000
בפתח החוברת; הקשר בין המלטות קשות ותמותת ולדות בהמלטה ראשונה לבין רוחב וזוית האגן; איתור גנים של בקר ושילובם באומדני הורשה של פרים; המשך מיפוי גנים המשפיעים על ייצור חלב וחלבון; שינוי אורך התחלובה כאמצעי ממשק – פוטנציאל וסיכונים; שימור סורגום מספוא בעל להזנת פרות גבוהות תנובה; הכללת החידק Lactobacillus buchneri בתרבית לתחמיצים והשפעתה על תחמיצי חיטה וסורגום; השפעת הרכב המנה וסטטוס של זקיקים על רמת האינסולין בזקיקים של פרות גבוהות תנובה; אבץ אורגני – המיתוס; ייצור בשר בקר מועשר בחומצות שומן רב־אל־רוויות; הפולמוס סביב מזון מהונדס גנטית; סיכום מחקרי 2000.
השארת תגובה