משק הבקר והחלב
  • חוברות אחרונות
  • חוברות משנות ה-90
  • חוברות משנות ה-80
  • חקר ומעש
  • סיכומי ספר העדר
  • בית
  • חוברות אחרונות
  • חוברות משנות ה-90
  • חוברות משנות ה-80
  • חקר ומעש
  • סיכומי ספר העדר
  • בית
משק הבקר והחלב
  • חוברות אחרונות
  • חוברות משנות ה-90
  • חוברות משנות ה-80
  • חקר ומעש
  • סיכומי ספר העדר
  • בית
  • חוברות אחרונות
  • חוברות משנות ה-90
  • חוברות משנות ה-80
  • חקר ומעש
  • סיכומי ספר העדר
  • בית
חקר ומעש 24, מרץ 2002
ראשי » חוברות אחרונות » חקר ומעש 24, מרץ 2002

חקר ומעש 24, מרץ 2002

editor 20 במרץ 2002 12:56 אין תגובות

ניתוח גנטי וסביבתי של משך זמן החליבה ומהירות החליבה הממוצעת; CLA בישראל – הרכב חומצות־השומן בחלב הבקר ובחלב של מעלי־גירה שונים; דופן־תא ראשוני כמקור NDF במנת בקר לחלב; השפעתו על התנובה והרכב שומן החלב כולל CLA; ניסוי הקדמי להשוואת השפעת הבופרים אמוניום ביקרבונט וסודיום־ביקרבונט על ביצועי פרות חולבות ופריקות בליל במשק המושב; ערך השמרים לחולבות; השפעת ספירת תאים סומטיים ע ל איכות החלב; תת־קלינית בעדר החלב הישראלי; קולוסטרום – אמת או חובה; סקר ממשק קולוסטרום ויונקים; טמפרטורת הסביבה כגורם לאי־יציבות תחמיצי חיטה ותירס כתנאי חשיפה לאויר; גלגולי המערבלות להכנת מזון למעלי־גירה בישראל; המחקרים לשנת 2002

בפתח החוברת.- מרדכי מלען
ניתוח גנטי וסביבתי של משך זמן החליבה ומהירות החליבה הממוצעת – א. עזרא, ג. ברק, ד. בףעוזיאל, י. ולר
CLA בישראל – הרכב חומצות־השומן בחלב הבקר ובחלב של מעלי־גירה שונים – ד. בן־גדליה, א. יוסף, י. מירון
דופן־תא ראשוני כמקור NDF במנת בקר לחלב; השפעתו על התנובה והרכב שומן החלב כולל CLA – י. מירון, א. יוסף, ד. בן־גדליה, א. מלץ
ניסוי הקדמי להשוואת השפעת הבופרים אמוניום ביקרבונט וסודיום־ביקרבונט על ביצועי פרות חולבות ופריקות בליל במשק המושב – א. סמולר, ל. הראל, י. עופר, ר. יערי
ערך השמרים לחולבות – דוד דרורי
השפעת ספירת תאים סומטיים ע ל איכות החלב – עזרא שושני
סקר בינלאומי חודשי של מחירי החלב – סיכום 2001
נזקים באבדן חלב כתוצאה מנגיעות תוך-עטינית תת־קלינית בעדר החלב הישראלי – ש. פרידמן, ע. שושני, א. עזרא
קולוסטרום – אמת או חובה; סקר ממשק קולוסטרום ויונקים – נ. גלאון, י. ברקוביץ, ב. שריר, י. אבידר, י. בר, י. ברנע
טמפרטורת הסביבה כגורם לאי־יציבות תחמיצי חיטה ותירס כתנאי חשיפה לאויר – ג. אשבל, צ. וינברג, י. חן
גלגולי המערבלות להכנת מזון למעלי־גירה בישראל – גד שפט
המחקרים לשנת 2002

שיתוף
  • Facebook
  • אימייל
  • Google
  • Twitter

אודות המחבר

להציג את כל הפוסטים של editor


« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

תגיות
אביתר דותן אדי פולנסקי בהתאחדות בריאות ברפתות דבר העורך דברים בשם אומרם דור ההמשך הסכם לוקר הסכם ענפי הרפת המשפחתית הרפת הקיבוצית השומר החדש חוברת 382 חוברת 383 חוברת 384 חוברת 385 חוברת 386 חוברת 387 חוברת 388 חוברת 389 חוברת 390 חוברת 391 חוברת 392 חוברת 395 חוברת 396 חוברת 397 חוברת 398 חוברת 399 חורים בגבינה טרור חקלאי כלכלה כנס הבקר מחלבות נגב עוטף עזה עמק חפר עמק יזרעאל פוליטי צינון ראובן זלץ רווחת בעלי החיים רמת הגולן שרית עטיה תרבות הרפת
פוסטים אחרונים
  • חוברת 419, קיץ 2022
  • חוברת 418, שבועות התשפ"ב
  • חוברת 417, פסח התשפ"ב
  • חוברת 416, מרץ 2022
  • חוברת 415, חורף 2021
קטגוריות
  • Dairy Industry in Israel
  • חדשות
  • חוברות אחרונות
  • חוברות משנות ה-80
  • חוברות משנות ה-90
  • חקר ומעש
  • יומן השבוע
  • כללי
  • כנס מדעי
  • מועצת החלב
  • סיכומי ספר העדר
  • על הפרק
כלים
  • התחבר
  • פיד רשומות
  • פיד תגובות
  • WordPress.org
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
✕
משק הבקר

FREE
VIEW